Berliini Eesti Kool kutsub teatrisse

Kaevame vanaema üles M. Gahrton

Dramatiseerinud Maria Soomets (Annus)

LendTeatri jaoks adapteerinud Lennart Peep

Lavastaja Lennart Peep

Lavakujunduse valmistamine, heli ja valgus Margus Möll

Laval Mikk Sügis, Kaidi Pajumaa, Airé Pajur, Julija Siimberg, Kaidi Sööt, Kristiina Lõhmus


Lastega on keeruline rääkida surmast ja teispoolsusest. See on midagi, millele kellelgi meist pole päris tõest ja täpset vastust. Lapsed on aga uudishimulikud ja ebamäärasusega nemad ei lepi.“Kaevame vanaema üles” loo peategelased Oskar ja tema väike õde Milda ei lepigi just selle ebamäärasusega ning sihikindlalt otsivad vastust küsimusele: “Mis saab siis, kui inimene ära sureb?”Lugu saab alguse hetkel, kui laste armas ja eriti paks vanaema peab lahkuma. Tekivad küsimused, kuhu ta läks, miks ta läks ja millal ta tagasi tuleb.Humoorikas võtmes ülesehitatud koguperelavastus on südamlik, mõtlemapanev ning annab võimaluse vanematele koos lastega arutada teemal, mis on elu üks osa.


Etendus toimub  videosilla teel. Registreerumislink

Berliini Eesti Kooli õpilastele on osalemine tasuta, teistel palume 5€ tasuda hiljemalt 19. mail: Estnischer Kulturverein in Berlin e.V. DE77100900002826250014 BIC/SWIFT: BEVODEBB Berliner Volksbank

Etendus on mõeldud kogu perele (lastele alates 5. eluaastast). Etendus kestab 45 minutit, seejärel vestlevad näitlejad lastega.